Hírlevél

Modern kerti grill szett. Akció

Az egyszerűbb egyfunkciós bográcsozók mellett sokan keresik a többfunkciós kerti sütőket. Ennek a modern bográcsozónak nagy előnye, hogy sütni, főzni és szalonnát sütni is lehet vele. Műkő kerti sütőink, kimagaslóan magas minőségi termékek.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás

Akció Akció!
205 000 Ft‎ áfával

K780

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Modern kerti grill szett. Akció

Modern stílusú kerti bográcsozó, kimondottan a minimál stílust kedvelőknek ajánljuk. Kerti sütögető termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és precíz technológiával készülnek.

A szalonnasütő és a padok teteje andezit kőből lett kifaragva.

Anyaga fagyálló és könnyen tisztítható.

Méretek

Magasság:

Szélesség:

Hosszúság:

Tömeg:

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés