Hírlevél

Keresés

Többfunkciós kerti grill

Nagyon praktikus a használata. A fotókon lapozgatva megláthatja miért is különleges ez a kerti grillező. Most hogy már az új grillezőt kipróbáltuk. Nyugodt szível, ajánljuk vásárlóinknak. Samott lapos tűzrakó része kivalló. Az árban minden tartozék beletartozik. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


285 000 Ft‎ áfával

K1622


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Többfunkciós kerti grill

Többfunkciós kerti sütő grillezőn bőven van hely a sütés-főzésre, és ne feledjük, hogy a maga különleges formájában díszíti a kertet. Kérésére házhoz szállítjuk raklaposan, Magyarország egész területén. Mindössze 25.000ft ért.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e. Az esetben, ha hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Méretek:

Hosszúság: 115cm

Magassága: 210cm

Szélesség: 70cm

Tömeg: 510kg

 

Rendelhető színek: barna, antik, terrakotta, bézs,

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Több színben rendelhető. Megrendelésnél kérem, tüntesse fel a választott szint.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés