Hírlevél

Keresés

Beton kerti grill

Legújabb kerti beton grillezőnk szalonnasütésre, bográcsozásra, grilltárcsázásra, grillezésre, sasliksütésre alkalmas. Fával és faszénnel használható. Az ár tartalmazza a 3db padot. És a bográcstartó vasat. Bevezető áron kínáljuk. Bővebb leírásért, és méretekért gördítsen lejjebb.

Bővebb leírás

Akció Akció!
195 000 Ft‎ áfával

K2206


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Beton kerti grill

Aligha van olyan ember, aki ne szeretne valódi tűzön sütni-főzni és a szabadban étkezni, mondjuk egy szép nyári estén. Az itt bemutatott grillezővel kiválthatjuk a billegő kis grillező állványokat.

Méretek:

Grill magasság: 58 cm

A grill felső tálca átmérő: 100 cm

Tűztér átmérő: 35 cm

Pad magasság: 39 cm

Pad hossza:     110 cm

Tömeg:           280 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.


Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés