Hírlevél

Keresés

Kerti szalonnasütő szett

Szalonnasütő többfunkciós bográcsozás, grillezés, wok, szalonnasütés. Termékünk alapanyaga kő, ezért teljes mértékben időtálló és fagyálló. Ha megfontoltan és előrelátóan dönt az ember, akkor évtizedeken keresztül élvezheti egy elegáns kerti szalonnasütő előnyeit.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


270 000 Ft‎ áfával

K437


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti szalonnasütő szett

Biztonságos horganyzott tűztérrel, vas tartozékokkal, ajándék bogrács tartóval +2db paddal. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 A grill padok nélkül: 210.000.-Ft

Méretek:

Magasság:     46cm

Szélesség:   120cm (Paddal 300cm)

Tömeg:        610kg

Elérhető színekben: barna, bézs, avar, antik, terrakotta

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

A kerti grillezőt házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336.Dunavarsány. Barátság.u.1.sz.alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés