Olcsó kerti kút legegyszerűbben

Olcsó kerti kút legegyszerűbben, a nevében is benne van egyszerű és nagyszerű. Ugyanis megfigyeltük a kertekben éktelenkedő ágaskodó csúnya kis csövet, ami körül mindig sárban állunk. Aki most tudja miről is beszélek annak a legjobb megoldás ez a dísz kút. Bővebb leírásért görgessen lejjebb…

Bővebb leírás

Akció Akció!
22 900 Ft‎ áfával

K1160


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Olcsó kerti kút legegyszerűbben

Az ember csak rárakja a műanyag seprűnyélborítást a meglévő kiállásra és már kész is a kerti dísz kutunk. Nagyon praktikus a kút alsó része ugyanis mély, és nagy.  Szerintünk fontos a kertben, hogy könnyen megtöltsünk egy vödőrt vagy egy locsoló kannát ezért jó ez a kerti kút. Nem kell tartani, míg megtelik, van hova lerakni a dolgokat. Nem sok kúttal lehet ezt megtenni, mert kicsi az alsó tároló edény és ezért fognunk kell a vödröt vagy a kannát. Termékeink kő alapanyagból készülnek ezért kevésbé rongálhatók, és az időviszontagságaink is ellenáll fagyálló. A foton látható csapfej nem tartozék ezért az árban nincs benne.

Méretek:

Az alsó tálca maggasága: 47cm

Az alsó tálca szélessége:  63 cm

Az alsó tálca mélysége:       cm

A legnagyobb vízcső átmérő 3/4 28 mm

Tömeg: 80kg
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció