Hírlevél

Keresés

Rózsás kerti kút vásárlás

Cseréljük le a régi rozsdás csapunkat egy rózsás romantikus kerti kútra, mely nem csak praktikus, de tetszetős is egyben. Ez a kút nem csak kötelező eleme, de egyben az egyik legtetszetősebb dísze is lesz a kertnek. Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra.

Bővebb leírás


98 000 Ft‎ áfával

K1368/B


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Rózsás kerti kút vásárlás

Érdemes olyan helyre, helyezni hogy a slag elérjen a legtávolabbi részbe is. Kerti kútjaink nem csak praktikusak, de szépek is egyben, ezért sokkal jobb választás, mint egy locsolócsap. És ami lényeg, hogy most ajándék rézcsapot is adunk hozzá ahogy a képen látható. 

Méretek:

Magasság:    110 cm

Talp átmérő:   50 cm

Kút átmérő:    14 cm

Tömeg:           60 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066




Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció



Keresés