Hírlevél

Keresés

Kerti kút fadézsás

Termékünk kőből készült, teljes mértékben fagyálló, minősége kimagasló. Az új kerti kutunk lényege az egyszerűségében rejlik. Gyártásánál törekedünk az egyszerű megoldásra és a kertben való beszerelésre. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


45 000 Ft‎ áfával

K397

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti kút fadézsás

Nehéz, de nem lehetetlen. Megtalálta a legkedvezőbb és legmutatósabb kerti kutat. A kerti kút hátuljában hagytunk egy nútot a meglévő cső kiállást csak rátoljuk, és már működik is a kerti kutunk. A fotóknál található olyan kép, amin látható a hátsó rész.

Méretek

Talp méret: 40x40cm

Magasság: 79 cm

Tömeg:  80kg

Dézsa külső átmérő: 33cm

Csap kiállás a földtől 67cm

 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés