Hírlevél

Keresés

Kerti lámpás

Korábban a lámpásokat függő formában használták, és bronzból készítették őket. Az, hogy a japánoknál kialakultak a kőből készült kerti lámpások, az a természet iránti szeretetükre vezethető vissza.

Méretekért és további információkért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


45 000 Ft‎ áfával

K384


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti lámpás 3

Soha nem helyezték őket olyan helyre, ahol nem volt szükség fényre, noha ettől eltekintve általában nem is a gyakorlati szerepük volt a lényeges, hanem inkább a kertépítészeti jelentőségük. A kert tagolása és a tekintet irányítása volt elterjedésük valódi oka. A kert alkotói ugyanis törekedtek a váratlan látványok létrehozására és a kőlámpás, illetve a megtisztuláskő alkalmas volt arra, hogy egy-egy szegletből előbukkanva meglepetést okozzon.

Méretek:

Magasság: 110 cm

Szélesség:   40 cm /átmérő/

Tömeg:     110 kg

 

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető telephelyünkön lehetséges hogy hosszabb szállítási idő szükséges (fuvartól függően 2-4 hét) a termék megérkezésekor rögtön értesítjük vásárlónkat.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés