Hírlevél

Keresés

Virágtartó serleg, talpas

A levélmintás serlegalakú talpas virágtartó tökéletes választás sir vázának, teraszok, kerthelységek díszítésére. Bejárati ajtó két oldalára helyezve látványosságot eredményezhetünk, egyszerű, de különleges díszítést kedvelőinek ajánljuk. Magassága miatt kiválóan alkalmas csüngő növényekhez.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


18 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K122

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágtartó serleg, talpas

Kertünket, otthonunkat néha egy kis ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk. A kő természetes anyag, ennek köszönhetően a termékeink igen tartósak, ráadásul remekül mutatnak a zöld környezetben a növények között. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így télre sem szükséges fedett helyre vinni.

Méretek:
Magasság: 57cm
Átmérő: 42cm
Tömeg: 35kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés