Hírlevél

Eladó akciós utcai virágláda

Díszes kő virágláda megrendelheti itt a webáruházban vagy megtekintheti, Halásztelki telephelyünkön ahol nagyon nagy választékkal várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

Bővebb leírás

Akció Akció!
17 000 Ft‎ áfával

K1483


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Eladó akciós utcai virágláda

Nagyon szép virágláda mely műkőből készült. Az időtállósága kiemelkedően magas, bírja a telet, a forróságot, és a szél sem fújja el egykönnyen. A nővények is jól fejlődnek a kő virágládában. Több színben is kapható.

Színek: Bézs, Barna, Terrakotta,

Méretek:

Magassága:35cm

Hosszússága:1m 

Szélessége: 40cm

Tömeg: 50kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés