Labdás ültető edény virágtartó

Kordonként is alkalmazható virágtartó család. Különlegesen szép és praktikus vendéglátóhelyeken, kerthelységekben, utcákon. Termékeink kőből készülnek, ezért fagyállóak és időtállóak. Közkedvelt virágtartóink, előnye hogy nem száradnak ki a virágok bennük, nyáron nem fórosodik fel, ellentétben a műanyag virágládákkal.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


29 900 Ft‎ áfával

K849


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Labdás ültető edény virágtartó

Növénytartóinkkal és utcabútorainkkal  cégünk immár tevékenyen részt vesz a különböző városfejlesztési projektekben.
Ha valami különleges megoldást keres, íme a kültéri fagyálló kaspók. Óriás választékkal várjuk vendéglátósok, kertépítők, cégek, magánszemélyek és a kert szerelmeseit.


Méretek:

Magasság:   60 cm

Szélesség:   60 cm

Hosszúság:  60 cm

Tömeg:        88 kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, moha-zöld, bézs

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés