Hírlevél

Keresés

Hullám virágláda 75cm

Termékünk mivel kőből készült, teljes mértékben ellent áll az időjárás viszontagságainak és fagyálló. Ezt a virágládát ne aggódjon, nem fújja el a szél, ezért közterek, vendéglátóhelyek, utcák díszítésére egyaránt használható.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


19 900 Ft‎ áfával

K1070/A


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Hullám virágláda 75cm

A fotókon mellékeltük a képeket. Méretéből adódóan látványos és nagyon nehéz, ezért nehezen mozdítható, ami nem utolsó szempont a mai világban.:-)  A kő virágláda előnye, hogy nyáron a virágláda nem melegszik fel, nem fő meg benne a nővény, a nedvességet jól tartja, ezért nem porlad el a föld benne, mint ahogy a műanyag ládákban. Akár télen is díszítheti kertjét, ha örökzöld növényeket ültet bele.

Méretek:

Magasság:  31 cm

Szélesség:  35 cm

Hossza:      75 cm

Tömeg:       64 kg

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Kérje ajánlatunkat, vagy amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal és írjon Nekünk a kapcsolatfelvételi formon keresztül. Telefon: +36 70 299 2066

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés