Hírlevél

Keresés

Kerti ajándék szobor nő ovális talpon

Lány kerti virágtartó kedves, megkapó dísze lesz kertjének bármelyik zugában. Üdeséget áraszt majd, ha színes virágokat ültet bele. Közkedvelt termékünk. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Bővebb leírás


8 550 Ft‎ áfával

K222


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti ajándék szobor nő ovális talpon

Mivel természetes anyag a kő, ezért a belőle készült termékeink nem csak tartósak, de kiválóan beleillenek a zöld környezetbe, jól mutatnak a növényekkel együtt. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így nem kell gondoskodni a téli elhelyezésükről.

Méretek:

Magasság: 34 cm

Szélessége:34cm

Tömeg: 16kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kérem, a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés