Hírlevél

Keresés

Bordás talpas kőváza

Néha elég egy virágtartó és máris mutatós kerti disz válik a legegyszerűbb növényből is. A növények nem csak a földbe ültethetőek el, hanem kinti tálakba, kaspókba is elhelyezheti, így a helyüket bármikor megváltoztathatja.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
14 000 Ft‎ áfával

K225


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Bordás talpas kőváza

Sajnos a fényképe nem adja vissza az igazi szépségét, és méret nagyságát. Ezért érdemes ellátogatni telephelyünkre. Mivel természetes anyag a kő, ennek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért a téli elhelyezésről sem kell gondoskodni. Vállaljuk antikolását több fajta színnel, kérem, tekintse meg színes változatban külön kategóriában.

Méretek:

Magasság: 41cm

Tömeg: 17kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés