Hírlevél

Keresés

Fagyálló kaspó leveles talpas

A talpas kő virág kaspó szépsége az egyszerűségében rejlik. Nem elnyomja, hanem kiemeli majd virágainak szépségét. Dísz oszlopra helyezve látványosságot eredményezhetünk. Kérem, hogy tekintse meg a hozzá illő dísz oszlopainkat külön kategóriában.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
16 500 Ft‎ áfával

K228

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fagyálló kaspó leveles talpas

Sajnos a fényképe nem adja vissza az igazi szépségét és nagyságát, ezért érdemes ellátogatni a telephelyünkre. Mivel természetes anyag a kő, ezért nagyszerűen mutat a növények között, kiválóan beleillik a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért nem szükséges a télen fedett helyre vinni.

Méretek:

Magasság: 44 cm

Tömeg: 25 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés