Hírlevél

Keresés

Magas virágtartó 47cm

A kültéri magas virágtartó, három méretben, és több színben rendelhető. Termékeinkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk.  Megfontoltan és előrelátóan dönt az ember, akkor évtizedeken keresztül élvezheti az elegáns, esztétikus kerti virágtartó előnyeit. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


9 500 Ft‎ áfával

K2108


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Magas virágtartó 47cm

A magas virágtartó fagyálló és időtálló. Méretéből adódóan látványos. Rendkívül jól fejlődnek a növények benne, nyáron nem forrósodik fel a föld, jól tartja a nedvességet.

Az alátét nem tartozék, külön megvásárolható. Ár: 2000,-Ft

Méretek:

Magasság:  47cm

Átmérő:     24cm

Tömeg:       17kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, moha-zöld, bézs

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés