Hírlevél

Keresés

Szív virágtartó ajándéktárgy

A szív virágtartó új termékünk egyike. Tökéletes Anyák napi ajándék, tele szívvel és szeretettel. Lepd meg édesanyád, nagymamád valami igazán különlegessel! Nézd meg mekkora meglepetést okozhatsz vele. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


14 000 Ft‎ áfával

K2153


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szív virágtartó ajándéktárgy

Életre szóló tökéletes ajándék, termékeink műkőből készülnek teljesen ellent áll az idő viszontagságainak és fagyálló. Bájos kedves megjelenése szeretetett sugall.

Mértek:

Magasság: 40 cm

Tömeg: 12 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés