Hírlevél

Keresés

Mediterrán kültéri virág láda

Egy jó ötlettel akár személyessé is varázsolhatjuk a kertünket, ami a saját ízlésünket és személyiségünket tükrözi. Egy kevés időráfordítás, némi tervezés és máris egyedi és különleges kertje lesz, amit minden arra járó megcsodál majd. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


39 000 Ft‎ áfával

K341


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Mediterrán kültéri virág láda

Nagyon szép mediterrán kertekben, teraszokon, közterületeken, nagy mérete miatt igen dekoratív. Nyugodtan ültethetünk örökzöldeket is a ládába, mert az edény télen is kint maradhat, ugyanis teljesen fagyálló. Mivel természetes alapanyagból készült, így nem csak tartós, de nagyszerűen mutat a zöld környezetben a növényekkel együtt.

Váza családnak van egy kocka ládája melynek mérete Magasság: 52cm Hosszúság:52cm Szélesség:52cm Tömeg: 101kg 39.000.-Ft K341/A
Mérete

Magasság:    42 cm

Hosszúság: 100 cm

Szélesség:    40 cm

Tömeg:         93 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés