Hírlevél

Keresés

Fonott kaspó nagy

Ritkaság hazánkban ilyen nagyméretű kő kaspót találni. A kaspó tökéletesen ellenáll az idő viszontagságainak és teljes mértékben fagyálló. Méretéből adódóan bele ültethetőek örökzöldek, földlabdás növények és nagyméretű növények egyaránt. A kaspót nem kel félteni, hogy felborítja a szél :-)

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Fonott kaspó nagy

Cégünk többféle műkő terméket tervez, gyárt és forgalmaz. Többéves tapasztalatunk biztosíték a precíz és minőségi termékek gyártására. Termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és precíz technológiával készülnek. Felhasználható kültérben, anyaguk fagyálló és könnyen tisztítható.

Méretek:

Tömeg: 50 kg

Magasság: 52 cm

Szélesség: 63 cm (átmérő)  

Elérhető színekben: bézs, mohazöld, avar, terrakotta, antik, barna

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Belépés/regisztrációKeresés