Hírlevél

Keresés

Kaspó tölcsér kicsi

Ez a virág kaspó tökéletes lehet éttermeknek csikktartóként, ugyanis ha feltöltjük, homokkal nagyon mutatós lehet a kijelölt helyen. Mostanában nagyon sokan felkeresték a Kerti-árudánkat az ötletek miatt.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
27 500 Ft‎ áfával

K477

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kaspó tölcsér kicsi+Kovácsoltvas állvány

Mivel termékeink alapanyaga kő, ezért nem csak fagyállók, de az idő viszontagságainak is teljes mértékben ellenállnak. Természetes alapanyagról lévén szó, remekül bele illik a zöld környezetbe, kiválóan mutat a növényekkel együtt.

Ajánljuk irodák, vendéglátóhelyek vagy magánkertek kültéri díszítéseként.

Méretek:

Magasság: 60cm

Átmérő:    40cm

Tömeg:     25kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, mohazöld, bézs

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés