Hírlevél

Keresés

Kő kaspó, virágtartó szögletes

Ha a nagyméretű növényeket kedveljük, akkor válasszunk nagy kő virágtartókat és ültessünk bele mediterrán jellegű hibiszkuszt, leandert, levendulafát, rózsafát, esetleg banánfát, citromfát vagy eukaliptuszt. Ezeknek a növényeknek páratlan a színviláguk és az illatuk, ráadásul jól viselik a meleg nyári napsütést.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás

Akció Akció!
16 900 Ft‎ áfával

K478


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kő kaspó, virágtartó szögletes Jáva

Mivel termékeink alapanyaga kő, ezért teljes mértékben fagyállóak és az idő viszontagságainak is teljes mértékben ellenállnak. Természetes alapanyagról révén szó, gyönyörűen mutatnak a növényekkel együtt. Ajánljuk irodák, vendéglátóhelyek, magánkertek kültéri díszítéseként.

Méretek:

Magasság: 54cm

Szélesség: 35cm átmérő

Tömeg:     35kg

Rendelhető színek: barna, avar, antik, terrakotta, moha-zöld, bézs

Az alátét az árat nem tartalmazza. Az alátétet külön árusítjuk. Annak ára: 2.300.-Ft.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés