Hírlevél

Keresés

Nagy virágtartó kő kaspó fagyálló

Mivel termékeink alapanyaga kő, ezért teljes mértékben fagyálló és az idő viszontagságainak is teljes mértékben ellenállnak. Ajánljuk irodák, vendéglátóhelyek, magánkertek kültéri díszítéseként.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K486


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nagy virágtartó kő kaspó fagyálló

Ahhoz, hogy kertünk, teraszunk virágzó oázissá váljon, fontos, hogy nagy virágtartókba ültessük növényeinket, és jó minőségű virágföldet használjunk az ültetésnél. Nyáron hetente egyszer adjunk nekik tápoldatos vizet, így pótolva a tápanyagot virágainknak.
Méretek:

Magasság: 62cm

Átmérő: 48cm

Tömeg: 62kg

Talapzat: 28x28cm  

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Belépés/regisztrációKeresés