Hírlevél

Keresés

Fahatású virágláda kőből

Cégünk termékeinek kiemelt csoportját alkotják, virágtartók virágládák, kaspók, szobrok melyek az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak mert kőből készülnek. Előszeretettel vásárolják kedves vásárlóink virágtartóinkat közterekre is ajánljuk. Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra.


Bővebb leírás


29 000 Ft‎ áfával

K1381


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Fahatású virágláda kőből

Kérem a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066 

Termékeinkhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ennek köszönhetően teljes mértékben ellenáll az időjárásnak. Mivel fagyállóak, így nem kell gondoskodni a téli elhelyezésről sem. A virágtartókhoz kapcsolódóan virágföldeket is értékesítünk, ezt külön kategóriában találja meg.

Méretek:

Magasság: 31cm

Hosszúság: 100cm

Szélesség: 33 cm

Tömeg:      70 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés