Hírlevél

Keresés

Vízhordó lány új szobor

Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Az új vízhordó lány szobrunk nagyon aprólékosan kidolgozott, egyedi és méretéből adódóan látványos a kertben. A hozzá tartozó vízes vödrökkel igazán egy különlegesség. Akár virágokat is ültethetünk a tartóba, így még szebbé varázsolja majd kertünket. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás


29 500 Ft‎ áfával

K2152


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Vízhordó lány új szobor

Ültessünk bele kis egynyári virágot és máris kész a tökéletes kerti díszünk. Kellemes falusi hangulatot csempészhetünk kertünkbe, ha mellé helyezünk egy liba vagy kacsa szobrot is. Mivel a termékünk természetes alapanyagból készült, így remekül mutat a zöld környezetben, növények között.

Méretek:

Magasság: 78 cm

Tömeg:     43  kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés