Hírlevél

Keresés

Nő szobor csobogó nyújtózkodó

Mi mindig megpróbálunk különleges funkciót hozzáadni a kültéri díszeinkhez, kőszobrainkhoz. Így ez a nő csobogóként, szökőkút felső díszítő részeként vagy sima kerti szoborként egyaránt használható. Igen dekoratív. Kerti tavak szélére vagy a tóba talapzattal helyezve kiemelkedő dísz lehet.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


14 800 Ft‎ áfával

K248


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nő szobor csobogó nyújtózkodó

Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel a szobraink fagyállók, így télen is a kert díszei lesznek. Akár egy sziklakertben, vagy előkertben a növények közzé egy dísz oszlopon elhelyezve is meghozza a hatását. A kerti díszeket, szobrokat, figurákat használhatja a kertje hangulatának fokozására, legyen az hóbortos, klasszikusan elegáns vagy vicces, de ezeknek tükrözniük kell a házigazda ízlését. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos.

Méretek:

Magasság: 69cm

Tömeg: 15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Kérem, a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés