Női szobor kulacsos

A kis kertünkhöz társuljon nagy fantázia! Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Helyezzünk el kis szobrunkat úgy, ahogy nagy kertekben szokás, azonban a nagy talapzat helyet választhat termékeink közt kis talapzatot is, és máris kész a luxus kerti disz! Kis kertjét mindenki meg fogja csodálni...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
15 500 Ft‎ áfával

K253

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Női szobor kulacsos

Látványos kis szobor, megvilágítva akár az esti órákban is gyönyörködhetünk benne. Igazi meghitt hangulatot teremt környezetünkben. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. A szobor fagyálló, így télen is nyugodtan kint hagyhatjuk. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a Halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.


Méretek:

Magasság: 77 cm

Tömeg: 29 kg
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció