Színezet vázák oszlopok figurák kerti szobrok

Közterekre, városszépítésre, dekorációs tárgyak szobrok és figurák. Megrendelésre különböző színben antikáljuk, mesterünk akár 24 karátos arannyal is be tudja vonni. Válaszon ki termékeink közül olyat kertjébe, amit más színben képzel el, kérésére megvalósítjuk elképzelését. Termékeink minőségi dán cementből és kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak.

Bővebb leírás

K320

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Színezet vázák oszlopok figurák kerti szobrok

Antikált színezet vázák, oszlopok, figurák és kerti szobrok!! Megrendelésre különböző színben antikáljuk, akár 24 karátos arannyal is be tudja vonni a mesterünk. Válaszon ki termékeink, kaspóink közül olyat, ami tetszene a kertjében, csak más színben képzeli el, kérésére megvalósítjuk elképzelését. Kültéri dekorációs termékeink minőségi dán cementből és kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért állandó díszei lesznek a kertjének. Tekintse meg munkáinkat a képeken.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció