Hírlevél

Keresés

Sas szobrok gyártása

A sas kerti figura az egyik legaprólékosabban kidolgozott formájú és díszítésű kerti szobrunk. Szinte már életszerű. Minden kert típus kiemelkedő dísze lehet. Ajánlom kertekbe, teraszokra vagy éppen ajándéktárgynak, nagy meglepetést lehet vele okozni a kert szerelmeseinek. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
14 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K156

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Sas szobrok gyártása

Kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így a termékeink télen is szabadban maradhatnak.

Méretek:
Magasság:  43 cm
Tömeg:       12 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés