Hírlevél

Elefánt szobor

A fehér elefánt a buddhizmusban szent állat. A bölcsességet és minden akadály leküzdését képviseli. Termékeink kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellent álnak és fagyállók. Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni több ezer négyzetméteren vallogathat.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

Bővebb leírás


9 900 Ft‎ áfával

K1490


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Elefánt szobor

Elefánt szobor a buddhizmusban szent állat, mivel Buddha születését egy fehér elefánt jelentette be anyjának álmában. A bölcsességet és minden akadály leküzdését képviseli. Az elefánt tehát szerencsés jelkép az anyagiak tekintetében is. A kertünk sarkába érdemes egy elefánt szobrot kitenni, szerencsét hoz.

Méretek:

Magasság: 28cm

Tömeg: 9kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés