Nyúl szobor

Nyúl szobor dekoráció, bejárat elé vicces húsvéti dekoráció lehet mindenkit megmosolyogtató kedves figura. Kertben elhelyezve is nagyon aranyos dekoráció. Alapanyagának köszönhetően  fagyálló, így nem kell gondoskodni a téli elhelyezésről sem.

Méretekért és leírásért kattintson a bővebben gombra..

Bővebb leírás


7 800 Ft‎ áfával

K1491


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nyúl szobor

Társaságunk műkőből készült vázák, szökőkutak, lámpák, szobrok, figurák, kerti dísztárgyak, kerti grillezők, kemencék, forgalmazásával és gyártásával foglalkozik. Termékeink kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellent álnak és fagyállók. Halásztelki telephelyükre érdemes ellátogatni és válogatni.

Méretek:

Magasság:  23cm

Tömeg: 5kg

A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés