Kutyás ajándék virágtál kutyusos

Közkedvelt kerti figuránk egyike a kutyusos kaspó nagyon aranyos, és szép kidolgozású. Ajánlom kertekbe, teraszokra, vagy ajándéktárgynak azoknak, akiknek nem lehet kutyusuk a kertben vagy a teraszon.
Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


9 900 Ft‎ áfával

K1512

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kutyás ajándék virágtál kutyusos

Kertünket egy kis ötletes dekorációval, némi ügyességgel még színesebbé és szebbé varázsolhatjuk. Mivel a kő természetes anyag, így kiválóan illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Mivel fagyállók, így télen-nyáron díszíteni fogják a kertet.

Méretek:
Magasság: 24 cm
Tömeg: 5 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés