Foxterrier kutya szobor

Foxterrier kutya szobor műkőből készült ezért ellenáll az idő viszontagságainak, fagyálló. A méretekért és bővebb információkért görgessen lejjebb.

Bővebb leírás


11 500 Ft‎ áfával

K1514


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Foxterrier kutya szobor

Foxterrrier kutya, szép szobor. Jobban ki tudja emelni a virágaink és a növényeink szépségét. Ha kőszobrot választunk, az - természetes anyagról lévén szó - biztosan jól fog mutatni a zöld környezetben. A kő ráadásul a természet egyik legellenállóbb anyaga is, ezért a belőle készült szobrok nehezen rongálhatóak, továbbá ellenállnak az időjárással és a faggyal szemben is.

Méretek:

Magasság: 31cm

Tömeg: 9kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetett.

A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés