Hírlevél

Keresés

Teknős kerti dísz

A Feng Shui szerint a teknős szimbólum jelentése a hosszú egészséges életet, a bölcsességet, a szerencsét és a kitartást egyaránt jelképezi. Minden formában és módon ajánlott. Helyezze el ezt a teknőst otthonában. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
14 900 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K164

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Teknős kerti dísz

Mérete miatt tökéletes díszítése lehet teraszoknak, sziklakerteknek. Termékein fagyállók, ezért a növényekkel szemben állandóan díszítik a kertet. A kínai hagyományok szerint a teknős a mennyei lények legjobbika, amely különleges szerencsében részesíti tulajdonosait. A hosszú élet, a bölcsesség és a kitartás jelképeként egész életünket kedvezően befolyásolhatja. Az északi területek őrzője és egyben a karrier zóna védelmezője.

Méretek:
Magasság:   25 cm
Hosszúság:  42 cm
Tömeg:        24 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés