Hírlevél

Keresés

Különleges kert dekoráció kígyó

A Kígyó kerti figura különlegessége a pikkelyek aprólékos kidolgozásában és a festett díszítésben rejlik. Rendkívül élethű. Ajánljuk sziklakertek, kerti tavak, díszítéseként. Kérem, tekintse meg színes változatban is a színes figurák menü pontban…

 Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


16 800 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K176

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Különleges kert dekoráció kígyó

Kerti szobrokat, figurákat használhatja a kertje hangulatának fokozására, legyen az hóbortos, klasszikusan elegáns vagy vicces, de ezeknek tükrözniük kell a házigazda ízlését. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek online a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek:
Magasság: 14cm
Hosszúság: 74cm
Tömeg: 19kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés