Hírlevél

Keresés

Gandalf varázsló kerti szobor

Most megérkezik a varázslat a kertedbe. Ez az időjárásálló és strapabíró kerti figura öntött kőből készült. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


45 000 Ft‎ áfával

K2408

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Gandalf varázsló kerti szobor

Gandalf a híres varázsló egy dekoratív kőfigura formájában, fenségesen járja át birodalmát. Valószínűleg jelenleg gnómokat, elfeket és goblinokat tanít, és varázs trükköket tanít. Egy igazán lenyűgöző kőszobor a kertbe, amely elvarázsolja Önt. Ez a fagyálló öntött kőből készült figura. 

Méretek:

Magasság:  95 cm

Tömeg:      60 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés