Hírlevél

Keresés

Krokodil kerti dísz figura

Ha szeretne egy kis életet varázsolni tavacskája köré, kertjébe, virágágyásába, sziklakertjébe úgy mindenféleképp ajánlom ezt az aranyos szobrocskát. A kert különböző részein elhelyezett díszek nemcsak érdekessé tesznek egy kertet, hanem életet is visznek bele. Lehetnek művészi ihletésűek vagy csak egyszerűen humorosak. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás


7 800 Ft‎ áfával

K265


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Krokodil kerti dísz figura

Kültéri különleges dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, ezért a növényekkel ellentétben nemcsak időszakosan díszítik a kertet. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez. Az ember ősidők óta használt anyaga a kő, mára viszont ezek a tökéletes kőhatású dekorációk kő zúzalékból készülnek.

Méretek

Magasság:   11 cm

Hossza:       46 cm

Tömeg:         6 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés