Hírlevél

Keresés

Oroszlán szobor jobbos címeres

Helyezzük el a kapuvédő oroszlán figurát bejáratunk elé és a feng shui szerint, az oroszlánokat a Ming kortól használják kapuőröknek Kínában, mint a rendíthetetlen hatalom jelképét, a gonosz ellenségét..

Bővebb leírás


17 900 Ft‎ áfával

K269

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Oroszlán szobor balos címeres

Általában a bejárati ajtó, vagy főbejárat mellé helyezik őket párban, mert úgy tartják, hogy nem hoz szerencsét, ha szétválasztják őket. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók, webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el Dunavarsányi kőkereskedésünkbe több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek

Magasság: 55cm

Tömeg: 35kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés