Hírlevél

Keresés

Szobor színezet Tarra Zsuzsi

Legújabb szobraink márvány zúzalékból készülnek, ezért a minőség a kőfaragott szobrokkal vetekszik. Különleges eljárással színezzük, mely nem kopik, a nap nem fakítja, a színét több évig tartja. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


39 000 Ft‎ áfával

K677

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobor színezet Tarra Zsuzsi

Termékeink alapanyaga kő, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállók, így télen-nyáron a szabadban lehetnek. A szobor megrendelhető egyedi különleges színekben, a képek kategóriában megtalálhatja a szín mintánkat.

Méretek:               

Magasság: 110 cm
Szélesség: 60 cm
Tömeg: 96 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés