Hírlevél

Virágtartó oszlopok kőből

Nagyon szép méretes díszoszlop. Különlegesen jól mutatnak rajta a közepes méretű szobraink, több hozzávaló virág kaspó közül válogathat webáruházunkban. A termékeink a kertben maradhatnak télen, nyáron. Kiemelkedő minőségüknek köszönhetően ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is.

 

Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejjebb..Bővebb leírás


16 500 Ft‎ áfával

K1771


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágtartó oszlopok kőből

A fotókon látható kaspó az ár nem tartalmazza. Csak illusztráció. A webáruházunkban nagyon sok szép virágtartó kaspó közül válogathat. A kertben elhelyezet szobrokat és virágtartókat kiemelhetjük környezetünkből és extra hatást érhetünk el, mivel a szemagaságot érjük el vele ezért a kertben látványos és kiemelkedő fókuszpont lesz.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, logisztikai céggel csomagküldővel küldjük. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  Webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: Halásztelek II.Rákóczi F u 112. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.


Méretek:

Magasság: 60m
Tömeg: 40kg
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció