Hírlevél

Óriás talapzat

A talapzat méretéből adódóan nagy szobrok, nagy virágtartók és szökőkutak alsó talapzataként nagyon dekoratív és látványos. Vendéglátóhelyek, belső terek, kertek, teraszok szebbé tételéhez ajánljuk. Kérem, hogy tekintse, meg pl. Két korsós nő vagy a Kiss Zsuzsa szobrot, melyek nagyon szépen mutatnak ezen a talapzaton.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


25 200 Ft‎ áfával

K214

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Óriás talapzat

Az óriás oszlop, talapzat emelheti szobrai és virágtartói megjelenését. Mivel termékeink kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így a növényekkel szemben nem csak időszakos díszei lesznek a kertjének. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek

Magasság: 47

Tömeg: 73Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés