Hírlevél

Keresés

Kőoszlop

A díszes oszlop emel, minden ráhelyezett dolgoknak a megjelenésében. Nagy-méretű szobrok vagy nagy méretű virágtartók alá előszeretettel ajánljuk. Az új talapzat méreteiből adódóan figyelemfelkeltő és stabil alapot jelent a ráhelyezett nehéz tárgyaknak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


58 000 Ft‎ áfával

K2138


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kőoszlop

Különlegesen szép választás lehet otthonunk kertünk szebbé tételéhez, ha megtaláljuk a megfelelő növényt vagy szobrot, amit ki szeretnénk emelni a környezetünkből. Ezt az oszlopot lehet használni sokk vizes kialakításhoz, mert üreges a belseje ezért víztechnikának is marad hely az oszlop közepében. Például használható kerti tóba szobor alá vízköpőként, szobor vízből való kiemelésre.

Méretek:
Magasság: cm

Méret:     cm

Tömeg:     111kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés