Hírlevél

Keresés

Versace dísz oszlop

Az oszlop látványos és figyelemfelkeltő alkotás.  Kerti Árudánkban kimeríthetetlen a választék. Az oszlopokhoz választható, termékeink közt, méretben és ízlésben megfelelő virágtartót. A dísz oszlop káprázatos látványt kelt megvilágítva, egy szoborral a tetején. A belső térben lévő oszlopok, és szobrok minden nap díszítik életünket. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


38 400 Ft‎ áfával

K2139


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Versace dísz oszlop

Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók.

Dísz oszlopok az ősi építészek exkluzív ajándéka az aktuális tervezőknek. Csak a fantázia szabhat határt a díszoszlop felhasználására. Lehet belőle csodás virágtartó oszlop, lehet üveg asztal alá asztalláb, lehet kerti kaspót tartó dísz oszlop és még sorolhatnánk. Önnek is lehet egy szép dekor oszlop az otthonában, kertjében.

Méretek:
Magasság: cm

Méret:       cm

Tömeg:     67kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II. Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés