Hírlevél

Keresés

Angyal dísztárgyak, kő angyalok,

Mivel a kő természetes anyag, ezért jól mutat a zöld környezetben. A szobor fagyálló, így télen is a szabadban maradhat. Káprázatos mesebeli telephelyünk telis teli köböl készült angyalokkal és kerti szobrokkal. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


35 000 Ft‎ áfával

K2155


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Angyal dísztárgyak, kő angyalok,

Az Úr angyalainak feladata: Isten imádata és dicsérete, a kinyilatkoztatás, vagyis az Úr üzenetének átadása, a vezetés (útmutatás), ellátás, védelem, megszabadítás (megmentés), megerősítés, bátorítás, imák megválaszolása, gondoskodás. De az angyalok dolga az ellenséges erők elleni harc (Isten népének oldalán), illetve az (Isteni) ítélet végrehajtás.

Méretek:

Magasság: 80 cm

Tömeg:     48 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés