Hírlevél

Keresés

Új angyal szobor

Az új angyal szobrunk különösen szép kidolgozású, látványos. Ne gondolkodjon vásárlásán, ha angyal szobor szeretne, ez a szobor nem lehet rossz választás! Termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak fagyállók. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


23 000 Ft‎ áfával

K2163

Kifutó termék

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Új angyal szobor

Az angyal szobor elhelyezésére ajánlom a fotón látható talapzatot. A szobor kiemelését látványosan megoldhatjuk talapzatokkal és dísz oszlopokkal külön menüpontban megtalálható kínálatunk.

Méretek:
Magasság: 59cm

Tömeg:     15kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés