Hírlevél

Keresés

Angyalka szobor Ámor nyila

Ki ne ismerné Ámort a felhőkben hancúrozó kis pufók angyalkát, aki rövid, görbe íjából a szerelem nyilait lövöldözi áldozataira. A kis angyalka figura kő zúzalékból készült, ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak, ráadásul fagyálló.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K287


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Angyalka szobor Ámor nyila

Ki ne ismerné Ámort a felhőkben hancúrozó kis pufók angyalkát, aki rövid, görbe íjából a szerelem nyilait lövöldözi áldozataira. A szerelem nyilával átfúrt szív ősidőkből ránk maradt jelkép. Ezért a szerelem nyilas angyal szobrunkat előszeretettel ajánljuk vásárlóink figyelmébe.  

Virágüzletek viszonteladók figyelem! Üzlethelyiség karácsonyi díszítésére, értékesítésére ajánljuk termékeinket. Nagyon szép extra nagy angyalkák, ezért karácsonyi rendezvényekre is tökéletes választás. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 27cm

Tömeg: 19kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 

 Belépés/regisztrációKeresés