Hírlevél

Kültéri angyal szobor

Karácsonyi dekorációként luxus látványt szerezhetünk e szobrocskával. Ajánlom, virágboltosok, viszonteladók, rendezvényszervezők figyelmébe ezt a látványban gazdag angyal csodát…

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


12 900 Ft‎ áfával

K271

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kültéri angyal szobor

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. A szobor vagy karácsonyi dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. Ajánljuk karácsonyi dekorációként, fenyőágakkal és egy kis Led világítással egyedi dekorációban lesz részünk, kerti dekorációként. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy személyesen látogasson el halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

 

Méretek:

Magasság: 34

Tömeg: 25Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció