Hírlevél

Imádkozó nagy angyal szobor

Imádkozó angyalkát ajánlom temetők, sírok díszítésére, karácsonyi dekorációként, templom díszként. Nagyon szép az angyal szobor, ajánlom, figyelmébe a hozzá illő dísz oszlopainkat, ugyanis nagyon kiemeli a szobrocska látványát…

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


14 300 Ft‎ áfával

K273

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Nagy imádkozó angyal dekoráció

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Egy kerti szobor gyakran művészi alkotás is egyben, vizuális és esztétikai élményt nyújt gazdájának és vendégeinknek egyaránt. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 53

Tömeg: 24Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció