Hírlevél

Angyal karácsonyi dekoráció hárfán fekvő

Ez a kerti dísztárgy az időtálló megoldások közé tartozik, a kis angyalka figura kő zúzalékból készült, ezért teljesen ellenáll az idő viszontagságainak, ráadásul fagyálló. Ajánlom előkertek, teraszok, temetők és lakások díszítéseként. Figyelem! Ne felejtsük el, hogy karácsonyi díszként, dekorációként is használható...

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


11 400 Ft‎ áfával

K287

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Angyal karácsonyi dekoráció hárfán fekvő

Virágüzletek viszonteladók figyelem! Üzlethelyiség karácsonyi díszítésére, értékesítésére ajánlom termékeinket. Nagyon szép extra nagy angyalkák, ezért karácsonyi rendezvényekre is tökéletes választás. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy látogasson el személyesen a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 25

Tömeg: 15

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztráció