Hintaágy ággyá alakítható 2 méteres

Hintaágy ággyá alakítható - fejtámlás hintaágyak az egyik legerősebb hintaágyak a piacon a zártszelvényből készült szerkezete miatt. Teherbírása másfélszerese a vele azonos vastagságú csővázas hintaágynak.

Bővebb leírás

Akció Akció!
88 000 Ft‎ áfával

K1078


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Hintaágy ággyá alakítható 2 méteres

Ez garantált nem csak reklámszöveg. Tényleg nagyon strapabíró hintaágy. Az ár a hintapárnát is tartalmazza. A hintaágyat első sorban azoknak a vásárlóknak fejlesztettük ki, akik nem egy évszakos terméket akarnak vásárolni, hanem hosszú távú megoldásra törekszenek. A terméket elektrosztatikus porfestéses eljárással 2 színben Atracid és Zöld gyártjuk és forgalmazzuk. Megrendelheti olajzöld és antracitmetál színben. Hintaágyban lévő függesztő rugók egyenként 200kg teherbírással rendelkeznek, így 400 kg a termék maximális terhelhetősége. Az ülőke és a fejtámlával ellátott dönthető háttámla fémhálós anyagból készült, ezért hosszú élettartamot, biztosit a használónak. További előnye, hogy a két támladőlés biztosító oldása után a háttámlát lefektetve, rögzített francia ággyá alakítható. Egyénileg is szállítható személyautó tető csomagtartóján jól rögzítve! Magyar termék ezért minden elem utánpótlása biztosított. Egyszínű, vagy mintás párnákkal forgalmazzuk. Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Aktuális párnaválasztékunkról és a szállítási árakról érdeklődjön munkatársunknál a 06 70 299 2066 telefonszámon.

Az ár a hintapárnát is tartalmazza.

Méretek:

200cmKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés