Hírlevél

Keresés

Kancsós kerti csobogó

Ha nagyobb kerti létesítménynek, kerti tónak, szökőkútnak már nem jut hely, akkor válassza bátran ezt a csobogót akár teraszokra, erkélyekre, kisebb fácska alá helyezve életet vihet kertjébe. Ültessen körülötte dús növényzetet és helyezze el ezt a látványban gazdag csobogót. Megvilágítva az estjét is csodássá teheti vele. Igazán az egyik legjobb választás!

Méretekért kattintson a bővebb gombra!

Bővebb leírás


95 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K102

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kancsós kerti csobogó

Mivel a kő természetes anyag, ennek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így nem szükséges télre fedett helyre szállítani.

Méretek:
Magasság: 55cm
Szélesség:
Hosszúság:
Tömeg:       50kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés